Om Geir Skeie

Født: 02 juli 1980, Fitjar.

 

Jobb

  • Restaurantdriver på Brygga 11, Geir Skeie på Skarsnuten Hotel i Hemsedal
  • Restauranteier på Brygga11, Geir Skeie på Stord
  • Restauranteier på Brygga11, Geir Skeie i Sandefjord
  • Grunder av Salmon Company.
  • Deleier av vinimportselskapene Vinhav Geir Skeie, Brand Wine Estates, Primoris og Vinopola.
  • Freelans konsulent innen mat og drikke

 

Meritter

  • Vinner av Bocuse d`Or 2009
  • Vinner av Bocuse d`Or Europa 2008
  • Vinner for beste debutant kokebok i "Gourmand World Cookbook Award 2009
  • Vinner av Årets kokk 2007
  • Vinner World Cup i Luxembourg med Kokkelandslaget
  • Årets kokk 2006 (uplassert)
  • Norgesmesterskap i kokkekunst 2004 (3. pl)
  • Lagleder lærlinger Norgescup 2004 (1.pl)
  • Nordisk for kokker 2004 (3. pl)
  • Lagleder lærlinger Vestfold 2003 (1. pl)
  • Vinner av Norgesmesterskapet i kokkekunst 2003.

 

Hobbyer

  • Alpint
  • Golf
  • Båtliv, gjerne seiling
  • Reise

 

Informasjonskapsler